Friday, February 25, 2011

::Bekas telur atau bunga telur?::

Sebelum ni Tupperware ada keluarkan set bunga telur.

Memang idea yang bagus.

Ada blogger yang menulis blog tentang saudaranya yang menggunakan Tupperware sebagai gift untuk saudara mara. Click sini 

Yelah.

Memang lah tradisi kita bagi bunga telur sebagai gift.

Tapi kalau nak kelainan lain dari lain.
Menjadikan gift tu kekal sampai bila-bila.

Dari bunga telur yang akhirnya dibuang.
Sekurang-kurangnya bekas telur dari Tupperware ini ada gunanya.

Jadi,
Kalau tak dapat dibuat koleksi atau beli sekarang.

Tunggulah keluaran khasnya.
Bila ada je dalam katalog tu.
TERUS REMBAT OK!

2 comments:

  1. bajet lebih la plak kalo guna tupperware

    ReplyDelete
  2. salam nida...budget mmg la lebih sikit kan...tp tetamu yg dpt tak buang,diaorg akan simpan...boleh guna...tak mcm bunga telur..dpt telur...bunga buang..

    ReplyDelete

 

© Copyright Tupperwarewithlove - Designed by Krafty Palette