Friday, February 10, 2012

::Family Day team Tupperware saya::

 Umpama adik-beradik
Seperti satu keluarga

 Team Tupperware saya walaupun dalam proses mengenali diri masing-masing, mereka tidak sombong dan sentiasa bertanya khabar dan sering berkongsi rahsia kejayaan mereka.

Kak Lia, seorang Executive Director dalam Tupperware seorang yang positif dan sering mengadakan acara untuk team.




Acara sukaneka dan family day di adakan di Taman Tasik Metropolitan kepong (tempat main layan-layang).

Ada penyampaian hadiah untuk mereka yang success dalam Tupperware pada bulan yang lepas. (saya pun dapat gak!)
Ada permainan untuk eratkan silaturrahim. Memang sporting habis diorang ini.
Sesi bergambar selepas menjamu selera.Ni pun ramai yang balik sebab ada jemputan orang kahwin. Kenyang sangat sebab macam-macam jenis makanan yang dibawa. (pot luck)
Seronok sangat sebab satu family boleh join.
Anak-anak saya pula sibuk main permainan kanak-kanak kat depan tu.

Sampai menangis lah tak nak balik sebab ramai kawan.




No comments:

Post a Comment

 

© Copyright Tupperwarewithlove - Designed by Krafty Palette