Thursday, December 13, 2012

|One Touch Tupperware (Rainbow)|


Sumber: Google
 
Comprises:
  • One Touch Topper Junior (6 pcs.) 600ml
13.0cm (D) x 8.0cm (H)
  • One Touch Canister Junior (6 pcs.) 1.3L
 13.0cm (D) x 15.5cm (H)

Di bawah rangkai produk tupperware, canister dibezakan dengan penutupnya.
Canister yg biasa, penutupnya rata dan perlu ditekan sekeliling tepinya.
Ada canister yg penutupnya hanya perlu ditekan sekali di bahagian tengah yang mempunyai tanda ”arrow ↑” . Produk yg ditekan sekali ini dinamakan 'One touch'. Ianya senang ditutup dan dibuka dan ia berfungsi mengekalkan kerangupan.

One touch ini ada berbagai saiz mengikut muatannya dari 10L hingga yg paling kecil 600ml.
Sesuai untuk mengisi biskut bukan sekadar jenis biskut tetapi
bagi biskut tawar, biskut marrie, kacang goreng, keropok yang sudah digoreng, kerepek, cornflake, popcorn ,serbuk kari dan barang makanan yang kering, sebaiknya kita letakkan kertas putih dibahagian dasar supaya dapat menyerap lebihan minyak jika ada.

Walaubagaimana pun produk one touch tidak sesuai untuk bahan yg lembab dan bahan makanan yang perlukan udara seperti keropok yang belum digoreng. Gula melaka dan gula merah pun tidak sesuai disimpan di dalam one touch,  ianya berkulat. Gula melaka dan gula merah lebih sesuai disimpan didalam produk'square round " dan dimasukkan dalam peti sejuk.

Selain barang makanan, 'One touch' boleh diguna untuk simpan barang perhiasan seperti HP, kunci dan barang berharga yang lain.

 
 
Pada bulan June 2011 Tupperware telah meletakkan handphone berjenama Samsung Galaxy telah membuat promosi 'One Touch' di dalam air dan ianya berlangsung di Aquaria.

Handphone yg dimasukkan dalam one touch tidak dimasuki air tetapi gelombang masih boleh menebusinya. Produk One touch adalah air tight & water tight.


Tupperware adalah pilihan bijak bagi mereka yg memetingkan kualiti, inovasi, kreativiti, kesihatan dan kecantikan. Simpan makanan kita dalam bekas yg tidak mengeluarkan bahan toksid.Barang tupperware ni mahal, tapi berbaloi.

Berminat menjadi ahli ?
Call 0172066286

Hanya dengan RM70.00 (yuran ahli)
Anda dapat barang berkualiti, menjimatkan masa dan duit. 

No comments:

Post a Comment

 

© Copyright Tupperwarewithlove - Designed by Krafty Palette